Projekts par viedo tūrismu Valensijā, ar mērķi uzlabot Koledžas studiju programmu

Rīgas Menedžmenta Koledžas pārstāvis piedalījās projektā, Valensijā, Spānijā “Tūrisma digitalizācija un viedā tūrisma galamērķis: pārejas ceļš tūrismam”, FORTHEM Alliance mobilitātes (Latvijas Universitāte) ietvaros.

Programma iepazīstināja dalībniekus ar viedā tūrisma galamērķa modeli. Kas nodrošinās starptautiskas prasmes un kompetences digitālajā pasaulē, kuras pamatā ir ES vērtības, piemēram, cieņa pret daudzveidību, zaļais tūrisms un ilgtspēja.

Dalībnieki diskutēja par tēmām, kas saistītas ar tūrisma digitālo transformāciju, kas ienāk no dažādām nozarēm, jo tūrisma aktivitātei ir transversāls raksturs – ekonomika, sociālās zinātnes, kā arī daudzas citas.

Tāds projekts kā “Tūrisma digitalizācija un viedā tūrisma galamērķis tūrisma pārejas ceļš” zināšanu integrēšana studiju programmā var būt stratēģisks veids, kā saskaņot akadēmiskās mācību programmas ar aktuālajām tendencēm un nākotnes vajadzībām tūrisma nozarē Latvijā. Šāda pieeja nodrošina, izglītības aktualitāti un reaģēšanu uz nozares dinamiku, uzlabojot nodarbinātību un zināšanas viedā tūrisma jomā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *