Sadarbības partneri

Education Bridge

Konsultāciju aģentūra Educational Bridge nodrošina ātru risinājumu izvēlētās augstākās izglītības studiju nodrošināšanai. Ikvienu pretendentu nodrošinot ar profesionāla speciālista atbalstu, kas palīdz topošajam studentam visā uzņemšanas procesā.

Ar Education Bridge starpniecību studējošie studē augtākās  izglītības iestādēs visā pasaulē. Ar vairāk nekā 7 gadu pieredzi aģentūra spēj piedāvāt dažādus  risinājumus studējošajiem, kuri vēlas studēt ārvalstīs.

Aģentūras  vīzija ir nodrošināt ērtus studiju risinājumus studējošajiem visā pasaulē, padarot viņu ceļojumu pieredzi iespējami labāku. Education Bridge nodrošina studijas vairāk nekā 4 valstīs, un palīdzēs topošajiem studentiem izvēlēties sev piemērotāko.

E-pasts: info@educationbridge.eu
Tīmekļa vietne: educationbridge.eu
Vieta: Valērijas Seiles iela 4, 123. kab., LV-1003, Rīga

Heights Consultants

Heights Consultants ir vienas pieturas risinājums visām jūsu starptautiskajām studiju un koučinga vajadzībām. Uzņēmuma galvenā darbība ir palīdzēt studentiem izdarīt pareizo izvēli izglītības turpināšanai ārvalstu izglītības iestādēs.

Heights Consultants sniedz informāciju par augstāko izglītību dažādās valstīs, piemēram, Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē, un profesionāli pārvalda izglītības sistēmu visā pasaulē.

E-pasts: info@heightsconsultants.com
Tīmekļa vietne: heightsconsultants.com
Vieta: SCO-22, Opposite Amar Ashram, Lower Mall, First Floor, Patiala, Punjab 147001 0175-500-7462, India.

MS Nexus Sistēma

MS Nexus ir vienotas informācijas sistēma izglītības iestādēm, kas automatizē informācijas plūsmu un dokumentu apriti izglītības procesā. Sistēma tika izstrādāta pamatojoties uz reālo dzīves pieredzi un atsauksmēm no augstāko izglītības iestāžu praktiskās pieredzes.

Tā ļauj vienkāršot tādas laikietilpīgas darbības kā studējošo uzņemšana, kopsavilkuma statistikas saņemšana, studiju procesa kontrole, ziņojumu nosūtīšana un daudzu citu nozīmīgu studiju procesu pārvaldība.

E-pasts: msc@msc.lv
Tīmekļa vietne: msc.lv

Moodle LMS

Moodle ir godalgota atvērtā koda mācību vadības sistēma (LMS). Kā uzņēmums viņi ir spiesti pieņemt lēmumus un īstenot praksi, kas ņem vērā ne tikai akcionāru vērtību, bet arī ietekmi uz pedagogiem, izglītojamajiem, darbiniekiem, klientiem, sabiedrību un vidi.

Moodle portfelī ir 393 000 000+ lietotāju visā pasaulē un 167 000+ Moodle vietnēs, no kurām viena tiek izmantota Rīgas Menedžmenta Koledžā.

Tīmekļa vietne: moodle.com

Edy365

Edy365.com ir platforma, kas pilnībā digitalizē prakses procesu. Tā piedāvā visaptverošu prakses pakalpojumus, kas aptver visu, sākot no centralizētas praktikantu meklēšanas dažādās profesionālās izglītības iestādēs līdz ikdienas darba uzraudzībai un automatizētām prakses atskaitēm, novēršot nepieciešamību pēc manuālas izveides.

Tā kalpo kā tikšanās vieta uzņēmumiem, lai atklātu savus nākotnes darbiniekus un studentiem nodrošinātu savas nākamās darbavietas.

Vairāk par praksi mūsu koledžā lasi šeit.

E-pasts: support@edy365.com
Tīmekļa vietne: edy365.com