Piesakies studijām 2 soļos!

Prasības piesakoties īsā cikla profesionālās augstākās izglītības programmā "Tūrisma pakalpojumu organizēšana" (LKI 5)

Uzņemšana studiju programmā Tūrisma pakalpojumu organizēšana notiek pamatojoties uz vidējās izglītības rezultātu izvērtēšanu. Vidējās izglītības atestāts un sertifikāti, kas apliecina visu centralizēto eksāmenu nokārtošanu ir uzņemšanas pamatprasība. Pretendentiem, kas vēlas studēt angļu valodā  ir jāpārvalda angļu valoda vismaz B2 līmenī, saskaņā ar EKVPA.

Dokumentu iesniegšanas termiņi 2024./2025. studiju gadam:

Vasaras uzņemšana Ziemas uzņemšana

03.06.2024 – 31.08.2024

01.10.2024 – 31.01.2025

1. solis: elektroniskais pieteikums

Lai pieteiktos studijām reflektantam ir jāaizpilda elektroniskā pieteikuma forma pievienojot visus nepieciešamos dokumentus.

Iesniedzamo dokumentu saraksts:

  • Pases vai ID kartes (no abām pusēm) kopija;
  • Vispārējo vidējo izglītību apliecinošo dokumentu ( atestāts un sekmju izraksts) kopijas, ja dokumenti nav latviešu valodā, jāiesniedz notariāli apliecināts tulkojums latviešu valodā;
  • Centralizēto eksāmenu sertifikātu kopijas;
  • Dokumenta kopiju, kas apliecina uzvārda maiņu (ja ir mainīts);
  • Ja iepriekš ir iegūta izglītība citā augstskolā, jāiesniedz akadēmiskā izziņa, studiju kursu iespējamai pielīdzināšanai, atbilstoši studiju programmas “Tūrisma pakalpojumu organizēšana” studiju kursiem.

Pēc dokumentu iesniegšanas Rīgas Menedžmenta Koledža 5 darba dienu laikā izskatīs iesniegto informāciju un sazināsies ar reflektantu, lai informētu par turpmākajām darbībām.

2. solis: reģistrācijas maksa

Reģistrācijas maksa ir 30 EUR (reģistrācijas maksa netiek atgriezta, un maksātājs sedz visus ar maksājuma apkalpošanu saistītās izmaksas) Elektroniskais pieteikums tiek apstrādāts pēc reģistrācijas maksas saņemšanas. Maksājuma uzdevums vai cits dokuments, kas apliecina, ka veikta 30,00 Eiro samaksa par uzņemšanas dokumentu noformēšanu. Veicot maksājumu, jānorāda – vārds, uzvārds, personas kods.

Ātrākai dokumentu apstrādei aicinām uz e-pastu uznemsana@college.lv nosūtīt uzņemšanas reģistrācijas maksas apliecinājumu.

Pieteikšanās studijām ir atvērta visa gada garumā, taču lūdzam vērst uzmanību katra semestra termiņiem:

Rudens semestra termiņi (sākot no septembra):

  • 30. septembris

Pavasara semestra termiņi (sākot no februāra):

  • 31. janvāris

Vairāk informācijas par studijām Rīgas Menedžmenta Koledžā vari uzzināt šeit.