Mūsu vērtības

Cilvēki

Mēs esam no cilvēkiem un mēs esam par cilvēkiem, jo tieši cilvēki un viņu dažādība veicina attīstību, inovācijas un kopējo labbūtību.

Profesionalitāte

Mūsu prasmes, zināšanas, un pieredze augstu profesionālo standartu uzturēšanai visos aspektos, sākot ar studiju procesa organizēšanu un beidzot ar darba izpildi.

Atbildība

Mēs apzināmies un uzņemamies atbildību gan individuālā, gan kolektīvā līmenī.

Attīstība

Nepārtraukta izaugsme, mācīšanās un pilnveidošanās, mūsuprāt, palīdz sasniegt augstākus mērķus un uzlabot studiju vidi un kvalitāti.

Cieņa

Mēs ticam, ka pieklājība, godīgums un cieņa pret citu cilvēku viedokļiem, tas ir pamats, uz kura tiek veidota uzticība un sadarbība cilvēku starpā.

Godprātība

Mēs cenšamies veikt darbu ar augstiem ētikas standartiem, ar taisnīgu attieksmi pret kolēģiem, studējošajiem un sadarbības partneriem.

Mūsu stratēģiskie mērķi

  1. Mūsdienīga studiju vide un efektīvi organizēts process kvalificētu speciālistu sagatavošanai.
  2. Starptautiskā sadarbība zināšanu pārneses veicināšanai.
  3. Darba tirgus izpēte un jaunu, perspektīvu studiju programmu veidošana uzņēmējdarbības un tūrisma jomās.
  4. Darba devēju iesaiste studiju un pētniecības procesā.
  5. Koledžas tēla atpazīstamības nodrošināšana sabiedrībā.

Par koledžas stratēģiskajiem mērķiem un turpmāko attīstību, uzzināt šeit.

Galvenie darbības virzieni

  • Īsā cikla profesionālās augstākās izglītības programmu izstrāde un īstenošana.
  • Studējošo sagatavošana darbam tūrisma un uzņēmējdarbības jomā.
  • Izglītības procesa īstenošana, veicinot studējošo kritiskās domāšanas un personības attīstību, un nodrošinot iespēju iegūt īsā cikla profesionālo  augstāko  izglītību  un  piektā līmeņa profesionālo kvalifikāciju.
  • Nodrošināt iespēju studējošajiem  sagatavoties izglītības  turpināšanai,  lai  iegūtu  pirmā  cikla profesionālo  augstāko  izglītību  un  sestā  līmeņa profesionālo kvalifikāciju.
  • Profesionālās tālākizglītības un profesionālās pilnveides izglītības programmu īstenošana.

Mūsu vīzija

Kļūt par studējošo iecienītu, starptautiski pazīstamu, darba devēju atzītu, sabiedrības augsti novērtētu, mūsdienīgu profesionālās augstākās izglītības iestādi, kas sagatavo starptautiskajam darba tirgum kvalificētus, atbildīgus un uzņēmīgus speciālistus.

Mūsu misija

Sagatavot radoši domājošus, komunikablus un sociāli atbildīgus speciālistus darbam mūsdienīgās uzņēmējdarbības un tūrisma jomās.